Beskyttelse af alarm- og sikkerhedssystemer

Gå ikke på kompromis med sikkerheden

Brandalarmer, tyverialarmer, videoovervågning, nødbelysning - elektriske sikkerhedssystemer er kun sikre, hvis de ikke fejler under de tordenvejr, der er så almindelige i sommermånederne. Hvis lynnedslag og overspændinger ødelægger sikkerhedssystemerne kan såvel materiel som mennskeliv være i fare. Overspændinger kan også medføre falske alarmer med de deraf følgende omkostninger. Det er derfor væsentligt at også sikkerhedssystemerne omfattes af lyn- og overspændingsbeskyttelsen. Producenter, konsulenter og montører skal følge lovmæssige og normative krav.

Gennem vores moderfirma DEHN har DESITEK adgang til mere end 100 års erfaring i lyn- og overspændingsbeskyttelse. Vores produkter er af høj kvalitet og er godkendt af ledende producenter af sikkerheds-alarmsystemer. 

Overspændingsbeskyttelse til brug for eksempelvis brandalarmer, tyverialarmer og CCTV-systemer testes omhyggeligt i DEHNs eget laboratorium. Vores lyn- og overspændingsbeskyttelse og vores potentialudligningssystemer er udviklet af eksperter. DEHN-produkter er VdS-certificerede og af en meget høj kvalitet, som til stadighed forbedres.

Mere information kan findes i White Papers (pdf) fra DEHN, f.eks om emnerne:

  • Overspændingsbeskyttelse for alarmsystemer
  • Overspændingsbeskyttelse for CCTV systemer
  • Overspændingsbeskyttelse for nødhøjtaler-systemer (public adress systems)

 

Kontakt os for yderligere information.