DEHN arc fault protection
DESITEK beskytter mod lysbuefejl

Håndter lysbuefejl - Beskyt medarbejderne

DEHNshort - Sikkerhed hvor det er mest vigtigt

Hvorfor opstår lysbuefejl?

Lysbuer opstår ofte som følge af menneskelige fejl ved arbejde på installationen, snavs, fremmedlegemer som glemt værktøj eller ved at dyr trænger ind i installationen. Det vil sige at selv de mest moderne installationer er udsat for risiko.

Et system til beskyttelse mod lysbuefejl giver den påkrævede beskyttelse

  • effeektiv beskyttelse af medarbejdere

  • optimering af driftssikkerhed og tilgængelighed

  • design i overensstemmelse med gældende normer

Systemet designes individuelt til det aktuelle system.

Bedre driftssikkerhed med DEHNshort

Lysbuefejl i en eltavle kan have ekstremt store økonomiske omkostninger. Alle produktionssystemer forbundet til tavlen kan fejle, og IT-systemer kan bryde sammen. Personskade kan heller ikke udelukkes. For at garantere driftsikkerheden og personalets sikkerhed skal en lysbuefejl opdages og slukkes øjeblikkeligt.

DEHNshort systemet til lavspændings-eltavler minimerer skader ved lysbuefejl. Systemet består af et modulart detektionssystem med punktsensorer eller fiberoptiske sensorer, som opfatter lysbuefejlen, samt en kortslutterenhed som hurtigt og sikkert slukker lysbuen. DEHNshort opfatter lysbuen i det øjeblik, den begynder at opstå, og afbryder den. Reaktionstiden er typisk to til tre milisekunder. Installationen kan derefter genindkobles med det samme, så lange nedetider og deraf følgende omkostninger undgås.

 

DEHNshort, aktiv lysbuebeskyttelse

Beskyt medarbejderne med DEHNcare

En lysbuefejl opstår uden varsel med en eksplosiv trykbølge og temperaturer over 10.000°C. Enhver der befinder sig tæt på eltavlen vil være i stor fare. Driftslederen er ansvarlig for at medarbejderne bærer det korrekte sikkerhedsudstyr. Lysbuesikker beklædning fra DEHN omfatter alle de nødvendige komponenter til en pålidelig beskyttelse af dine medarbejdere.

 

DEHNcare, passiv lysbuebeskyttelse.

back to top