ACI-teknologi:

Til pålidelig og holdbar overspændingsbeskyttelse.

Det er ikke til at forestille sig vores hverdag uden elektroniske enheder. Især i industrien er en pålidelig energiforsyning absolut nødvendig. Hvis der her forekommer overspændinger, er det ikke kun apparaterne, der lider under belastningen: Hele forsyningsanlægget kan falde ud. Det medfører store økonomiske skader som følge af drifts- og produktions­pauser samt tab af data.

Den voksende anvendelse af elektroniske apparater øger denne risiko, da de medfører et stadig mere komplekst forsyningsnet. Samtidig bliver de elektroniske enheder stadig mere kompakte. Det medfører en større følsomhed over for udsving i strømnettet.

Over­spændings­beskyttelsesen­heder beskytter anlæg mod sådanne udfald. Disse har dog som regel behov for en ekstra, ekstern backupsikring. Den allerede begrænsede plads i kabelskabet presses dermed yderligere. Den eksterne backupsikring gør det også vanskeligt at overholde lederføringen på maksimalt 0,5 meter for at opfylde standarderne.

DEHNs nyudviklede ACI-teknologi giver dig en innovativ løsning til alle disse problemer. Vores beskyttelses­moduler med ACI (Advanced Circuit Interruption) har en integreret switch-gnistgabs-kombination i aflederen. Det gør en ekstern backupsikring overflødig. For dig betyder det: Mere plads i eltavlen, større frihed ved montering samt pålidelig beskyttelse af anlægget.

Til ACI-produktserien

ACI står for sikkerhed på højeste plan

Vores nye ACI-teknologi gør anvendelsen af en ekstern backupsikring overflødig. Det er muligt takket være switch-gnistgabs-kombinationen i beskyttelsesmodulet. Den forener den nødvendige overspændingsbeskyttelse med backupsikringen. Strømmen afbrydes, når lysbuen strømmer ind i slukkekammeret. Derved føres overspændingspulsen kun på det smalleste sted, der altid er tilstrækkeligt dimensioneret.

Da denne proces er hurtigere end de gængse smeltesikringer, belastes samtidigt de tilsluttede kabler betydeligt mindre i tilfælde af en kortslutning. Derfor kan det anvendte ledertværsnit reduceres til 16 eller 6 mm2 CU, afhængigt af afledertypen.

 

Overblik over alle fordele

DEHN Icon dimensionierungssicher

Dimensione-ringssikker

Ikke behov for ekstern backupsikring. Det betyder, at der ikke længere kan forekomme fejl ved dimensioneringen.

Icon Normgerecht

Opfylder standarder

Med den integrerede switch-gnistgabs-kombination sparer du en leder. Det betyder, at det er muligt at overholde maksimallængden
på­­ 0,5 m.

DEHN Icon platzsparend

Pladsbespa-
rende

Da der ikke længere er behov for den eksterne backupsikring, får du mere plads i kabelskabet.

DEHN Icon komfortabel

Komfortabel

Mere plads i kabelskabet og færre ledere betyder, at du kan nyde fordel af en sikker og komfortabel montering.

DEHN Icon langlebig

Holdbar

ACI-modulernes tekniske egenskaber forhindrer lækstrømme og yder således langvarig beskyttelse af dine anlæg.

DEHN Icon zuverlässig

Pålidelig

ACI-moduler er særlig holdbare, og de reducerer udfaldstider i dit anlæg, hvilket giver maksimal tilgængelighed af anlægget.

Ro på. Det er ACI-teknologi fra DEHN.

Glem alt om den tidskrævende dimensionering af backupsikringen! Vores type 1- og type 2-afledere med ACI-teknologi er forsynet med en integreret switch-gnistgabs-kombination. Det reducerer fejl, muliggør en fleksibel montering og løfter anlæggets tilgængelighed op på et nyt niveau. Det kalder vi DEHNs "Ro-i-sindet-princip".

 

Downloads

Her kan du finde yderligere oplysninger om ACI-teknologien.

White Paper ACI technology An innovative device concept for SPDs .pdf 2.2 MB

Vil du gerne vide mere om vores ACI-teknologi?

Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål om ACI-teknologi. Ring til os på +45 6389 3210 eller send os en e-mail.
Vi ser frem til at høre fra dig!

desitek@desitek.dk  +45 6389 3210