DEHN schützt LED Beleuchtung
DEHN beskytter LED-belysning

Overspændingsbeskyttelse til LED-belysning

Overspændingsbeskyttelse forhindrer skader på den følsomme LED-teknologi. Dermed undgås dyre nedbrud, tidskrævende reparationsarbejde og omkostningstunge udskiftninger af LED-lamperne.

På trod af de mange fordele ved LED lamper, er de mere følsomme overfor overspændinger, og meget mere kostbare at udskifte i forhold til traditionel belysning. Unødige omkostninger, som let kan undgås.
 

Overspændingsskader

Det er ikke kun direkte lynnedslag der fører til skader. Ofter det det indirekte lyn, der medfører overspændinger som mange gange overstiger hvad de følsomme LED-armaturer kan klare. 

Overspændingsskader ses som regel ved delvist eller komplet udfald af LED-modulerne, ødelæggelse af LED-driverne, tab af lysstyrke eller udfald af hele kontrol-elektronikken. Selv hvis armaturet fortsat virker, vil overspændinger typisk nedsætte levetiden.

Beskyttelse forhindrer fejl

Effektive overspændingsafledere forhindrer fejl og forbedrer levetiden for LED-armaturer. Dette giver mulighed for at oprtimere udskiftningsraten og minimere kostbart vedligeholdelsesarbejde. Dermed sparer du penge! 

Men ikke nok med det - sikring af den fejlfrie belysning holder både operatorer, ansatte, lokale myndigheder og beboere glade og tilfredse.

Undgå unødige vedligeholdelsesopgaver og sørg for at driftssikkerheden er i top med et effektivt beskyttelseskoncept fra DEHN.

DEHN Testcenter

Hvor meget kan LED-armaturer tåle, når der ikke er overspændingsbeskyttelse?

Det er et spørgsmål, der interesserer både producenter og brugere af LED-belysning, såvel som myndigheder og forsyningsselskaber.

Drag nytte af de mange services der tilbydes hos DEHNs testcenter, og få bevis for at overspændingsbeskyttelse beskytter LED-belysningen.

Contact

Have you got any questions? Contact us.

Technical support

Telefon: +49 9181 906 1750

back to top