Privatlivspolitik

Vi tager beskyttelsen af dine private data alvorligt

Beskyttelsen af dine private data er af højeste vigtighed for vores virksomhed. Når du besøger vores hjemmeside, gemmer vores webserver automatisk IP-adressen for din internetudbyder, den hjemmeside hvorfra du besøgte vores, samt datoen og varigheden for dit besøg. Denne information er af afgørende vigtighed for den tekniske transmission af webstederne samt sikkerheden. Der er ingen personaliseret evaluering af disse data.

Når du sender os data via kontaktformularen, vil data blive gemt på vores server som del af databeskyttelsesservicen. Dine data anvendes udelukkende til at håndtere din forespørgsel. Dine data behandles fortroligt, og overdrages aldrig til tredjepart.

DEHN + SÖHNE GmbH + Co.KG.
Hans-Dehn-Straße 1
92318 Neumarkt
Tel.: +49 9181 906-0
E-mail: info@dehn.de

Persondata

Persondata er data om din person. Dette omfatter dit navn, din adresse og din e-mailadresse. Det er ikke nødvendigt at opgive persondata for at besøge vores hjemmeside. I særlige tilfælde vil vi spørge om dit navn og din adresse og evt. anden information, for at kunne tilbyde en ønsket service til dig.

Dette gælder i tilfælde, hvor du beder os forsyne dig med information, materialer og/eller svare på dine spørgsmål. Vi vil naturligvis altid gøre dig opmærksom på dette på forhånd i de givne tilfælde. Vi gemme kun data som du har givet os automatisk eller frivilligt.

Når du gør brug af vores services, indsamler vi generelt kun de data, som er nødvendige for at vi kan give dig den ønskede service. Nogle gange vil vi bede om yderligere informationer, men dette er altid frivilligt. Når vi behandler persondata er det kun for at kunne tilbyde en given service.

Automatisk gemte ikke-personlige data

Vi gemmer særlige informationer af administrative og tekniske årsager, når du besøger vores hjemmesider. Denne information inkluderer: type og versionsnummer for den anvendte browser, dato og tid for besøget, samt IP-adressen.

Disse data anonymiseres og anvendes udelukkende til statiske formål og/eller for at forbedre vores online services.

De anonymiserede data adskilles fra persondata, gemmes på sikre systemer og kan ikke spores tilbage til den person, de stammer fra. Dette betyder at dine persondata til enhver tid er sikrede.

Cookies

Google Analytics med anonymiseringsfunktion

Dette websted bruger Google Analytics, en webanalyse service, der udbydes af Google, Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA, herefter kaldet “Google”. Google Analytics bruger ”cookies”, som er tekstfiler, der gemmes på din computer, for at gøre det muligt at analysere hvordan dette websted bruges af dig.

Informationen genereret af cookies, i.e. tid, sted og frekvens for dit besøg på hjemmesiden (inklusiv din IP-adresse) transmitteres til og gemmes af Google på servere i USA.

Vi anvender Google Analytics på vores website med tilføjelsen ”_gat._anonymizelp”. I dette tilfælde forkortes din e-mailadresse, og bliver dermed anonymiseret af Google indenfor EU.

Google anvender denne information for at evaluere hvordan du bruger websitet og udarbejde rapporter om din anvendelse af websitet. Google kan også overføre disse informationer til tredjepart, hvor dette er lovbestemt, eller hvor denne tredjepart håndterer informationen på Googles vegne.

Google har bekræftet at de ikke anvender din IP-adresse i sammenhæng med andre data fra Google. Du kan undgå brugen af cookies ved at vælge de passende indstillinger i din browser. Vær venligst opmærksom på at dette muligvis kan hindre hjemmesidens fulde funktionalitet.

Google vil tilbyde en deaktiverings-add-on for alle standard browsere, som vil give dig mere kontrol over hvilke data Google kan registrere fra websites, som de besøger. Denne add-on informerer JavaScript (ga.js) fra Google Analytics om at ingen information om websitet skal overføres til Google Analytics. Det forhindrer imidlertid ikke at information overføres til os eller andre webanalyse services som er implementeret af os, hvor dette er hensigtsmæssigt. Yderligere information kan findes på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Hvis du bruger vores website fra en mobil enhed (smartphone eller tablet), skal du i stedet klikke på dette link: link (javascript:gaOptout() for at undgå fremtidig sporing via Google Analytics på dette websted. Dette er også muligt som et alternativ til den nævnte browser add-on. Når du klikker på linket gemmes en opt-out cookie i din browser, som kun gælder for denne browser og dette domæne. Hvis du sletter cookies fra din browser, slettes denne opt-out cookie også, og du vil skulle klikke på linket igen.

Hvis du har tilladt at din web og app browser historik linkes til din Google konto, og at information fra din Google konto bruges til personliggørelse af annoncer, vil Google bruge dine data sammen med data fra Google Analytics til at fremstille målgruppelister for cross-device re-marketing. Til dette formål indsamler Google først dit autentificerede Google ID på vores website, som er linket til din Google-konto (persondata). Derefter vil Google Analytics midlertidigt linke dit ID til dine Google Analytics data for at optimere målgrupper.

Hvis du ikke vil tillade dette kan du forhindre det ved at vælge de passende indstillinger i ”Min konto” området under din Google konto.

Google DoubleClick

DoubleClick by Google er en service der tilbydes af Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). DoubleClick by Google bruger cookies til at vise relevante marketing kampagner til dig. For at gøre dette tildeles din browser et identifikationsnummer for at kunne tjekke hvilke annoncer der er blevet vist i din browser, og hvilke annoncer du har klikket på. Disse cookies indeholder ikke persondata. Brugen af Doubleclick cookies tillader udelukkende Google og deres partner websites at placere annoncer baseret på tidligere besøg på vores hjemmeside eller andre hjemmesider på internettet.

Informationen genereret af cookies transmitteres til og opbevares af Google for analyseformål på en server i USA. Google overholder databeskyttelsesregulativerne i ”Privacy Shield” aftalen og er registreret i ”Privacy Shield” programmet af US Department of commerce. Transmission af data fra Google til tredjepart sker kun på basis af lovmæssige bestemmelser eller indenfor kontraktlig databehandling. Google samkæder under ingen omstændigheder dine data med andre data indsamlet af Google.

Ved at bruge vores websites giver du dit samtykke til behandlingen af dine persondata indsamlet af Google og til databehandlingsmetoderne beskrevet ovenfor. Du kan via indstillingerne i din browser forhindre at der gemmes cookies på din computer, men vi gør opmærksom på at vores websites i dette tilfælde kan miste noget af deres fulde funktionalitet. Du kan ligeledes forhindre indsamlingen og behandlingen af data relateret til din brug af dette website genereret af cookies til Google, ved at installere den browser-plug-in du kan finde på https://www.google.com/settings/ads/onweb/ under DoubleClick opt-out add-on. Alternativt kan du også deaktivere DoubleClick cookies ved at bruge denne opt-out.

YouTube i extended data protection mode

Vi bruger YouTube til at integrere videoer. Videoer embeddes i extended data protection mode. Som de fleste websteder bruger YouTube også cookies til at indsamle information om deres besøgende. YouTube bruger blandt andet denne information til at lave videostatistikker, undgå svindel og til at forhøje brugervenligheden. Der oprettes også en forbindelse til Google DoubleClick netværket. At starte en video kan også sætte andre databehandlingsprocesser i gang. Det har vi ingen indflydelse på. For yderligere information databeskyttelse hos YouTube, se venligst: http://www.youtube.com/t/privacy_at_youtube

Online jobansøgninger
(for DEHN+SÖHNE GmbH + Co. KG.)

Vi indsamler og behandler de ansøgningsdata, som du overfører elektronisk til os, for at kunne håndtere ansøgningsproceduren. Dette gælder specielt følgende persondata: Titel, e-mail, fødselsdato, land, sted, postnr., telefon, fornavn, hvordan fandt du os? Hvis din ansøgning giver anledning til en ansættelseskontrakt gemmes dine persondata til brug for den standardiserede organisations- og administrationsproces, under hensyntagen til de relevante lovbestemmelser.

Hvis din ansøgning afvises, slettes dine data automatisk to måneder efter. Dette gælder ikke, hvis en længere opbevaringsperiode er påkrævet som følge af gældende lovbestemmelser, eller hvis du eksplicit har givet tilladelse

Nyhedsbrev
(for DEHN+SÖHNE GmbH + Co. KG.)

Vi bruger den en såkaldt double opt-in procedure til udsendelse af nyhedsbreve, dvs. at vi kun sender dig nyhedsbreve hvis du eksplicit har bedt om at modtage dem. I så fald sender vi dig en notifikations-e-mail, der beder dig bekræfte at du gerne vil modtage nyhedsbreve ved at klikke på et link i e-mailen.

Når du abonnerer på vores nyhedsbrev, vil vi gemme din IP-adresse og datoen for din tilmelding. Dette sker udelukkende til brug for bevisførelse i det tilfælde at din emailadresse misbruges af tredjepart til at tilmelde dig til vores nyhedsbrev uden din viden eller godkendelse. Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve kan du til enhver tid unsubscribe uden nogen form for omkostninger.

Sikkerhed

Vi har implementeret tekniske og administrative sikkerhedsforanstaltninger for at sikre dine persondata mod tab, ødelæggelse, manipulation og uautoriseret adgang. Alle vores medarbejdere, så vel som de serviceudbydere der arbejder for os, er underlagt de gældende databeskyttelseslove.

Når vi indsamler og behandler persondata, bliver disse altid krypteret før transmission. Dette betyder at dine data ikke kan misbruges af tredjepart. Vores beskyttelsesforanstaltninger er genstand for konstant forbedring, og vores databeskyttelseserklæring opdateres løbende. Vær venligst sikker på at du har den senest gældende version.

Dine rettigheder

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om hvilke persondata vi har, eller hvis du ønsker at få dine data rettet eller slettet. Desuden har du ret til at begrænse eller forhindre behandlingen af dine data.

Tilføjelser til denne erklæring

Vi forbeholder os ret til at revidere denne databeskyttelseserklæring, hvis ny teknologi kræver det. Vær venligst sikker på at du har den senest gældende version. Hvis der laves fundamentale ændringer i denne erklæring vil vi poste dem på vores hjemmeside.

I tilfælde af spørgsmål er du velkommen til at kontakte

Mr. Christian Volkmer
Projekt 29 GmbH & Co. KG
Ostengasse 14
93047 Regensburg
Phone: +49 941 29 86 93 0
Fax: +49 941 29 86 93 16
E-mail: anfragen@projekt29.de
Internet: www.projekt29.de

Hvis vores databeskyttelsesofficer ikke kan svare fyldestgørende på dit spørgsmål er du berettiget til at klage til

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K

www.datatilsynet.dk
Tlf. 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk