DEHN protects the industry
DESITEK beskytter industrien

DEHNguard SE CI 440 - for netspændinger op til 400/690 V

Med integreret for-sikring!

I type 2-aflederen DEHNguard SE CI er overspændingsbeskyttelse og for-sikring kombineret i en enkelt enhed. Det giver enorme fordele med hensyn til dimensioneringen af kabelskabet og ved eftermontage. Sikkerheden kan øges og omkostningerne nedsættes.

Vælg den rigtige afleder til din applikation

 

Til industrien:

DG SE CI 440 FM

Kan anvendes til spændinger op til 400/690 V og er velegnet til systemer der er afhængige af konstant strømforsyning og derfor bruger IT netværket. Aflederen er således specielt interessant for brug i hospitaler, computercentre og lufthavne.

 

Til vindmøller:

DG SE CI WE 440 FM

Specielt til brug i vindmøller. Du undgår den fejlagtige reaktion af aflederen i tilfælde af spændingsspidser. Dermed skånes aflederen og dens levetid forlænges.

 

Dine fordele

Fordelene ved en integreret for-sikring er åbenlyse:

 • Kortere tid til planlægning
  Du sparer den tid der skulle have været brugt til valg af den korrekte for-sikring, beregning af nedledere og produktion af tegninger.
 • Mindre materialebehov
  Sikringsholder, sikringsforbindelser, forbindelseskabler – ikke længere nødvendige. Så du sparer materialeomkostninger.
 • Kortere installationstid
  Udpakning, forberedelse, klipning, kabelstripning og fastspænding – heller ikke længere nødvendigt. Dette sparer mandetimer.
 • Forenklet isolationstest
  Udpakning, forberedelse, klipning, kabelstripning og fastspænding – heller ikke længere nødvendigt. Dette sparer mandetimer.
 • Højere sikkerhed
  Det er let at lave fejl, når for-sikringen skal udvælges – Worst case scenario er nedetid for produktionen eller systemfejl. Med valget af den komplette enhed er du på den sikre side og dine ansatte mere afslappede.

Ekspertinformation

Hurtig diagnose med fjernovervågning

Ved kobling med fjernovervågningskontakt overvåges den interne sikring automatisk. Du får information om tilstanden af både sikring og overspændingsbeskyttelse i real time.

Nem installation

I henhold til installationsstandarden, er kabellængden begrænset til 0,5 m. Ved installation af en ekstern for-sikring opbruges en betragtelig del af denne længde, hvilket alvorligt begrænser dine muligheder for installation. Med CI afledere bevares fleksibiliteten, og du kan lettere opfylde standardens krav.

Højere sikkerhed med lavere restspænding

Den specificerede restspænding gælder selve overspændingsbeskyttelsen. Hvis en ekstern for-sikring tilføjes ændres restspændingen til det værre. Til sammenligning har DG SI CE (WE) 440 FM en restspænding på 2 kV som komplet enhed. Intet er tabt her!

 

NB: For 500V IT netværk bør du vælge DEHNbloc Maxi CI 760

Contact

Har du spørgsmål? Kontakt os.

DESITEK A/S

Telefon: +45 63 89 32 10

back to top