Kontor- og administrationsbygninger

Vær sikker på uforstyrret drift af kontor- og administrationsbygninger

Surge protection solutions for office and administration buildings

Moderne kontorer og administrationsbygninger er udstyret med et væld af PC'ere, servere, netværk og telekommunikationssytemer. Disse systemer er i dag altafgørende, og hvis de fejler, standser det typisk alle arbejdsprocesser.
Endvidere bruges ofte automationssystemer forbundet via bus, såsom KNX og LON.

Beskyttelse af elforsyningen

Kombiafledere såsom DEHNvenCI og overspændingsbeskyttelse som DEHNguard® kan bruges til at beskytte elforsyningen. DEHNrail, SFL Protector eller DEHNsafe beskytter alt det tilsluttede udstyr mod overspændinger og reducerer inducerede spændinger og koblingsspændinger til sikre værdier.

Beskyttelse af data- og telekommunikationssystemer

Hvis driftsikkerheden skal være i top, behøver såvel data- som stemmetransmission tilpassede beskyttelseskomponenter. Netværk er typisk designet som universelle kablingssystemer. Selv hvis lyslederkabler er standard mellem hoved- og undertavler, findes der typisk kobberledninger mellem etagens fordelingstavle og det tilsluttede udstyr. Derfor skal HUBs, router og kontakter beskyttes med NET Protector LSA 4TP.

DEHNpatch kabler kan bruges til beskyttelse af det tilsluttede udstyr. DEHN potentialudligningskabinettet, som kan udstyres med LSA skilleklemmer og lynstrømsbærende DEHNrapid® LSA beskyttelsesstik, kan beskytte svagstrømslinjer, der går ud af bygningen.

Til beskyttelse af telekommunikationssystemer kan NET Protector installeres i etagens fordelingstavle, for at beskytte de udgående linjer til telefonerne. Telefonerne kan beskyttes med for eksempel et databeskyttelsesmodul.

Beskyttelse af bygningens automationssystemer

Hvis bygningens automationssystemer fejler, kan det have fatale konsekvenser. Hvis klimaanlægget går ned på grund af overspændinger kan det være nødvendigt at frakoble et helt datacenter eller lukke en server ned.

Som vist på figuren kan bus systemer såsom KNX / EIB eller LON can beskyttes med BUStector, DEHNconnect eller BLITZDUCTOR® XT.

 

Driftsikkerheden sikres, hvis overspændingsbeskyttelse installeres og tilpasses det enkelte system og koncept.

DEHN protects functional buildings

 


Brochurer (PDF):